Szállás Vámosmikola, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Pest megye » Vámosmikola  

Jobb mint otthon Vendégház

útitervbe

Vámosmikola, Árpád u 8 -Térkép

A Börzsöny hegység lábánál egy kis faluban, egy szép kis parasztház várja pihenni vágyó vendégeit.Csöndes környezet, túrázási lehetőség a környező hegyekben, horgászni is lehet a Börzsönyi tóban vagy az Ipolyban.Két egyszobás apartman várja a vendégeket ami teljes összkonforttal van ellátva.Az egyik szoba 2+1 fős, a másik 3+1 fős.Mindegyikhez tartozik külön konyha és fürdőszoba.Ha van rá igény sátor is felállítható az udvarban.Szalonnasütőhely, bográcsozási lehetőség.Gyerekeknek 3 éves korig ingyen, 10 éves korig 1500ft/fő/éj.Felnőtteknek 2500ft/fő/éj.Télen a fűtési szezonban október 1-től május 1-ig 3000ft/fő.
Mindenkit szeretettel várunk!!!!

Falusi szálláshely kis parasztházban csendes környéken.Két apartman ami lehetőséget ad baráti társaságoknak vagy családoknak együtt és mégis külön nyaralni, pihenni.

Bővebben

Jobb mint otthon Vendégház, Vámosmikola foglalás szobák, árak

A téli szezonális árak október 1-től következő év május 1-ig.Az árak fő/éj.Egy fő egy éjszakára minden esetben 5000ft.A gyerekkedvezmény 3 éves korig ingyenes és 10 éves korig 1500ft/fő/éj.

nem szükséges regisztráció

3 000 Ft

/1fő/1éj-től Lefoglalom

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

Elfogadott fizetési eszközök OTP Széchenyi pihenőkártya, MKB Széchenyi pihenőkártya, K&H Széchenyi pihenőkártya,
Lemondás
A megérkezés dátuma előtt minimum 10 nappal le van mondva a szállás a kifizetett előleget vissza utaljuk.Azért 10nap hogy még legyen idő egy estleges foglalásra arra az időszakra.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben